Associació de Bars i Restaurants de Cerdanya

La Cerdanya

A la Cerdanya, el turista trobarà paisatges de contrastos, amb cims que roden els 2.900 metres i tranquil·les valls. També es pot gaudir del golf i després acompanyar-lo d’una bona gastronomia, en els diferents pobles amb encant. T’esperen també propostes de BTT per posar a prova els teus límits, i t’esperen, en tot moment, nombrosos paisatges per descobrir.

Els restaurants de la comarca, elaboren diferents cuines per satisfer la gran varietat de gustos a tots els visitants, i oferir plats que van des de l’alta cuina fins a senzills menús, cuinats amb professionalitat.

En quant a les comunicacions, a la Cerdanya es pot arribar en cotxe de Barcelona per Manresa cap al Túnel del Cadí, o bé deixant la C-1411 a Guardiola de Berguedà per anar a trobar la carretera de muntanya, que uneix la Pobla de Lillet i La Molina. També, des de Barcelona, per Vic, Ripoll i el coll de Toses seguint el curs de la N-152. Des de Lleida, seguint el curs de les carreteres C-1313 i N-260 per Ponts i la Seu d’Urgell. Des d’Andorra, pel Pas de la Casa i la Guingueta d’Ix per la carretera francesa N-20, travessant la frontera a Puigcerdà.

També es pot arribar a la Cerdanya en autobús des de Barcelona i des de la Seu d’Urgell, que té el seu destí a Puigcerdà passant per Alp. Finalment, en tren des de Barcelona utilitzant la línia de Renfe, que uneix la ciutat comtal amb Puigcerdà i la frontera francesa, amb parades a La Molina i Alp.