Associació de Bars i Restaurants de Cerdanya

Serveis als associats

L’associació de Bars i restaurants de la Cerdanya, ofereix a tots els seus associats un conjunt de serveis amb la Federació d’hostaleria de Girona, amb l’objectiu de facilitar tràmits i millorar en la gestió del locals.

FORMACIÓ

Actualment el repte de la formació es dels mes importants als que s’enfronta el nostre sector.

Consulta els plans de formació en diferents àmbits.

ASSESSORIA

La federació d’hostaleria ha arribat a un acord amb diferents assessories per tal de tenir avantatges en els preus i serveis que ofereixen. Totes elles tenen un alt grau d’especialització en el nostre sector amb el que ens assegurem de que ens poden oferir un molt bon servei.

PREVENCIÓ DE RISCOS

Es important que la prevenció de riscos laborals estigui ben planificada i que complim les normes per tal d’evitar problemes. Una selecció d’empreses ens ofereixen els seus serveis per tal de rebre la millor assessoria. 

BORSA DE TREBALL

Trobar personal qualificat es actualment un dels problemes en el que el nostre sector s’enfronta, la borsa de treball permet oferir llocs de treball vacants i rebre sol·licituds per part de possibles aspirants.

PROVEÏDORS

L’Associació ofereix a tots els associats un llistat de proveïdors de tots els sectors que et permetran accedir a productes exclusius i a millors condicions.